Türkiye’nin heryerine 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli ücretsiz kargo fırsatı!

Sevgililer Günü Hediyeleri

141 Ürün gösteriliyor.

Filtreler ve Sıralama

141 Ürün gösteriliyor.
Koleksiyon
Temizle
Renk
Temizle
Üst Grup
Temizle
Materyal
Temizle
Detay Grup
Temizle
Ürün Tipi
Temizle
Ölçü
Temizle
Beden
Temizle
Marka
Temizle
Fiyat
Filtrele
Görünüm
Daha Fazla Görüntüle

Sevgililer Günü, belki de yılın romantik zamanıdır. Tüm dünyada kutlanan bu özel gün, sevgililerin birlikteliğini taçlandırmasını sağlar. Tabi bu kutlama hediyesiz olmaz. Milyonlarca çift, hayatındaki insana güzel ve özel bir hediye alır. Bu şekilde ona karşı olan sevgisini de ortaya koyar. Sevgililer Günü'nün hem kadınlar hem de erkekler için özel olması, daha anlamlı hale gelmesinin başlıca nedenleri arasındadır. Bu güzel günde çiftler birbiri için en güzel hediyeyi seçmeye çalışır. Uzun ilişkilerde hediye bulmak daha zordur. Neredeyse her kategoriden hediye verilmiştir. Buna rağmen benzersiz hediyeyi bulmak isteyen çiftler için Pip Studio ürünleri seçeneklerinde dikkat çekici birçok hediye seçeneği vardır. Bu hediye seçenekleri, çiftlerin mutlu olmasını sağlarken; unutulmaz bir sürpriz yapmasında da etkili rol oynar. Sevgililer için önerebileceğimiz dikkat çeken hediye seçenekleri arasında oda kokusu çeşitleri yer alır. Güzel kokulara önem veren çiftlere, söz konusu hediye sayesinde hoş bir sürpriz yapma olanağı bulunur. Ancak oda kokusunun ambalajından süsleme detaylarına kadar her konu oldukça önemlidir. Sürprizin farklı bir görünüme sahip olması ileride dekoratif amaçla da kullanılmasını sağlar. Grace Brands, birçok farklı modelden oluşan oda kokuları satışa sunar. Model seçeneklerinin geniş olması sayesinde iç mekan dekorasyonuna uygun tercih yapmak kolay hale gelir. İç mekan dekorasyonunu tamamlayan model seçenekleri, farklı şekil ve renkleriyle göz doldurucu bir tasarıma sahiptir. Siz de sevgilinizi tasarım harikası bir hediyeyle şaşırtabilir, Sevgililer Günü hediye önerisini dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Unutulmayacak Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Gününde hediye verirken unutulmaz olması için yaratıcılığa dikkat edilmesi gerekir. Birçok çift, hediyesini anlamlı hale getirmek için ambalajından notuna kadar her detayı özenle seçer. Özellikle karşı tarafa verilen hediyenin manevi değer taşıması için detaylara önem göstermekte fayda var. Sevgiliye unutulmaz bir hediye arayışı içinde olan kişilere pek çok alternatif sunmak mümkündür. Örneğin; mum çeşitleri oldukça özel anlamı olan, işlevsel ve yaratıcı bir hediye seçeneğidir. Mum hediye etmenin arkasında birden fazla duygusal mesaj vardır. Karşı tarafa hisleri anlatmak için de tercih edilir. Sevgi, saygı, teşekkür gibi anlamları içeren mum hem kadınlara hem de erkeklere uygundur. Mumlar, estetik detaylarıyla dekoratif bir güzellik kazandırmak için ev ve ofislerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Özellikle şık bir camın içinde bulunan mum seçenekleri, uzun ömürlü bir hediye alternatifidir. Mumu hediye olarak vermeden önce küçük bir not eklemek oldukça önemlidir. Genellikle hisleri ifade eden, el yazısıyla yazılan güzel bir not karşı tarafın yüzünde hoş bir tebessüm oluşmasını sağlar. Bir diğer unutulmayacak hediye seçeneği ise kırlenttir. Ev ve işyerlerinin vazgeçilmezi olan kırlent, genellikle dekoratif amaçla kullanılır. Modern görünüme sahip olan şık bir kırlent, ortamın rahat ve sevgi dolu hale gelmesini sağlar. Bu nedenle kullanışlı ve işlevsel bir hediye arayışı içinde olan kişilere kırlent satın almasını önerebiliriz. Karşı tarafın sevdiği renklere ve desenlere dikkat ederek armağan verilen kırlent, sürekli hatırlanmayı sağlayan hediye seçeneklerinden bir tanesidir.

Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır?

Sevgililer Gününde hediye vermeden önce karşı tarafı çok iyi bir şekilde tanımak gerekir. Sevgililer Günü hediyesi sorunuza yanıt olarak hediye almadan önce çok yönlü bir şekilde düşünerek sürprizin daha anlamlı ve özel hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Hediye söz konusu olduğunda erkeklerin ve kadınların kriterleri birbirinden farklıdır. Genellikle erkekler hediye söz konusu olduğunda işlevsellikten hoşlanır. İşlevsel hediyeler arasında kol saati, cep telefonu, bilgisayar, drone gibi sürprizler hoş bir fikirdir. Bu noktada bütçeyi düşünmek oldukça önemlidir. Bazı erkekler ise hediye seçiminde hobilerinin dikkate alınmasına değer verir. Özellikle koleksiyonu olan bir erkeğe, tamamlayıcı bir parça hediye vermek son derece anlamlı bir seçim olacaktır. Kadınlar için hediye söz konusu olduğunda romantik hediyeler arasından tercih yapmak uygundur. Kadınlar daha çok hisleri ifade eden ve özel bir anlama sahip olan hediyelere değer verir. Kalp, çiçek, yıldız, dört yapraklı yonca gibi semboller kadınların kalbini fethetmeyi başarır. Hediye seçeneklerini değerlendirirken, taşıdığı anlama bakmak oldukça önemlidir. Eğer hem özel anlam ifade eden hem de işlevsel bir hediye verilmek isteniyorsa kişiselleştirilebilen seçeneklere göz atmak gerekir. Özellikle bir ev eşyasının üzerine isim, harf ya da tarih gibi detayların eklenmesi; hediyenin anlamlı hale gelmesini sağlar. Sayfamız üzerinden harfli kupa bardaklara göz atabilir, sevgilinizin baş harfinden bir seçim yapabilirsiniz. Gün boyunca, her çay ya da kahve yudumladığında aklına sizinle geçirdiği güzel günler gelecektir.

Sevgililer Günü Hediyesi Kadın için Fikirler

Sevgililer Gününde kadınlar için birçok kategoride hediye seçeneği bulmak mümkündür. Bunlar arasında mutfak tekstil ürünleri önemli bir yere sahiptir. Neredeyse her kadın, mutfağa girmekten ve birbirinden lezzetli yemekler yapmaktan çok hoşlanır. Tekstil ürünleri işlevselliği ve mutfağın dekoratif havasını değiştirmesiyle oldukça doğru bir hediye seçeneğidir. Bunun yanında sevgilinize güzel bir mutfak önlüğü armağan edebilirsiniz. Her yemek yaptığında aklına gelebileceğiniz, özel bir dokunuş eklemiş olursunuz. Hediyeyi tamamlamak için mutfak eldiveni ve tutacaklar da güzel bir alternatiftir. Mutfakta güvenli bir şekilde yemek yapmayı sağlayan bu eşyalar, şıklığıyla ve benzersiz tasarımıyla büyük beğeni toplar. Neredeyse her kadının gönlünde yer etmeyi başaran hediye seçeneklerinden bir tanesi de masa örtüsüdür. Masa örtüsü hem mutfak hem de yemek odası için son derece büyük bir ihtiyaçtır. Özellikle misafirlerini son derece şık ve güzel bir şekilde ağırlamak isteyen kişiler için masa örtüsü olmazsa olmaz bir tercihtir. Grace Brands, birbirinden güzel ve farklı masa örtüsü modelleri ile adından söz ettirmeyi başarır. Her biri tasarım harikası olan ürünler, ortamın havasını bambaşka bir hale getirir. Mutfakta zaman geçirmeyi seven kadınlar için farklı model ve renklerde birçok Amerikan servisi bulunur. Amerikan servisi modelleri, eşsiz tarzıyla kadınların beğenisini kazanır. Farklı sayılardan oluşan model seçenekleri, kalitesi ve uzun ömürlü olmasıyla da kadınlar için güzel bir hediye alternatifidir.

Sevgililer Günü Hediyesi Erkek için Fikirler

Kadınlar, erkeklere hediye almakta çok zorlanır. Özellikle erkeklere hediye edilebilecek çok fazla seçenek olmadığının düşünülmesi, Sevgililer Gününde de tercih yapmayı zorlaştırır. Aslında erkekler için de hediye edilebilecek birçok seçenek bulunur. Farklı ve benzersiz bir hediye arayışı içinde olan kişiler için kadeh modelleri uygun bir tercihtir. Şık ve modern detaylardan oluşan kadeh modelleri, estetik görünümüyle beğeni kazanır. Model seçeneklerinin geniş olması, ortamda hoş bir dekoratif görünüm kazanmak açısından da tercih edilir. Kadehlerde renk alternatifleri oldukça geniştir. Bu sayede tek renk hediye verilebileceği gibi, birden fazla ürün bir arada da kullanıma uygundur. Özellikle ikili halde satın alınan kadehler, Sevgililer Günü için son derece anlamlı bir hediye alternatifidir. Erkeklere verilebilecek hediye alternatiflerinden bir tanesi de alkolsüz şampanyadır. Oldukça şık bir görünüme sahip olan şampanya modelleri, tüketildikten sonra cam bir vitrinde muhafaza edilme özelliğine sahiptir. Ayrıca şampanya sayesinde ortamda romantik bir ambiyans yakalama şansı da bulunur. Organik içeriklerden oluşan şampanyalar, lezzetli bir tada sahip olmasıyla da beğeni kazanır. Erkekler için bir diğer hediye alternatifi ise birbirinden şık tasarımlara sahip bahçe mobilyalarıdır. Özellikle rahatına düşkün olan ve estetik tarzından ödün vermek istemeyen erkekler için Grace Brands bünyesinde birçok mobilya modeli bulunur. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan model seçenekleri, keyifli anlara eşlik eder. Ayrıca ürün seçeneklerinin dayanıklı olması, uzun ömürlü kullanım açısından da tercih edilmesini sağlar.

Sevgililer Günü Hediyesi Kutu Çeşitleri

Sevgililer Günü'nde nasıl bir hediye vereceğinize karar verdiyseniz çok şanslısınız. Sıra geldi bu hediyeyi hoş bir kutuda hazırlamaya… Sevgililer Günü'nde armağan edilebilecek birbirinden güzel Sevgililer Günü hediyesi kutu seçenekleri bulunur. Farklı renklerden oluşan Sevgililer Günü hediyesi kutu modelleri, hediye vermenin en şık ve güzel halidir. Grace Brands üzerinden satın alabileceğiniz dekoratif kutular, ev ve işyerlerinde de kullanıma uygundur. Özellikle evin ya da işyerinin bir köşesinde dekoratif bir köşe yaratmak isteyen kişiler için uygun renklerden kutular vermek bu özel günü daha anlamlı hale getirir. Sevgililer Günü'nü dolu dolu geçirmek isteyen çiftler, şık bir kutu içine birbirinden lezzetli çikolatalar ekleyebilir. Özellikle kadınlar, bir kutu lezzetli çikolata karşısında büyük bir mutluluk hisseder. Farklı renklerden oluşan Sevgililer Günü hediye kutusu, takıları saklamak için de ideal bir tercihtir. Kolye, küpe ve yüzük kombinasyonundan oluşan bir hediyeyi şık kutuda armağan etmek, kadınların gönlünü fethetmeyi sağlar. Ayrıca şık bir kutu içinde hediye olarak verilen fular ve kol saati de oldukça anlamlı bir tercih olacaktır. Bu noktada kutunun renklerine uygun aksesuarları tercih etmek ve hediyeyi not ile süslemek gerekir. Bu tarz bir hediye kutu, erkekler için de uygundur. Özellikle erkeğe parfüm hediye ederken, şık bir kutuya koymak son derece güzel bir tercih olacaktır. Hediyenin manevi anlamını arttırmak isteyen kadınlar, kutunun içine kendi parfümünden de sıkabilir. Bu sayede her kutu açıldığında kadının kokusu etrafı saracaktır. Genellikle uzaktaki sevgililer için bu tarz bir hediye oldukça değerlidir.

Sevgililer Günü Bardak Çeşitleri için Öneriler

Sevgililer Günü için hediye arayışında olan kişilere, günlük hayatta sık kullanılabilecek bir seçim yapılmasını önerebiliriz. Özellikle çok fazla çay kahve tüketen bir sevgiliniz varsa ona bardak hediye edebilirsiniz. Bu sayede gün içinde birçok defa aklına gelebileceğiniz gibi hediye son derece işlevsel bir tercih olacaktır. Ancak tercih edilen bardağın Sevgililer Günü konseptine uygun olması da son derece önemlidir. Grace Brands üzerinde birçok bardak seçeneği bulunur. Bunlar arasında fincan seçenekleri, bardak ve kupalar uygun bir seçimdir. Genellikle çay ve kahve fincanları günlük kullanım için uygundur. Her biri farklı görünümlere sahip olan fincanlar, şıklığı ve göz alıcı renkleriyle de büyük beğeni kazanır. Fincanlarda kullanılan malzemeler de değişiklik gösterir. Seramik ya da cam fincanlara göz atabilir, kriterleriniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Söz konusu bardaklar olduğunda içeceğin türüne göre birçok model seçeneği bulunur. Kahve içmeyi çok seven Sevgililer Günü hediyesi kadın kişiler için latte bardağı uygun bir tercihtir. Farklı renk ve desenlerden oluşan bardak seçenekleri, şık görünümüyle estetik detaylara önem veren kişilerin beğenisini kazanır. Kupa bardak modelleri ise oldukça geniş seçenekler sunar. Hem iş hem de ev ortamında kullanıma uygun olan kupa bardaklar, tezgah üstünde dekoratif olarak kullanmaya da uygundur. Sevgilinize farklı renklerden oluşan kupa bardaklardan hediye ederek, mutfağının süslenmesini sağlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü için Hediye Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Sevgililer Gününde hediye seçerken, karşı tarafın beklentilerini ve kriterlerini dikkate almak gerekir. Sevgilinizin zevklerini düşünerek seçim yapmanız, hediyeye büyük anlam kazandırır. Sevgiliye hediye seçerken ilk olarak ilgi alanlarını dikkate almak gerekir. Onun beğendiği şeyleri ve hobilerini düşünerek alışveriş yapmak oldukça güzel bir hediye tercihidir. Hediyenin üzerinde düşünmek ve özen göstermek oldukça önemlidir. Bu doğrultuda kişiselleştirilebilen hediyeler arasından seçim yapabilirsiniz. Sevgilinizin ismine, ilişkiye başlama tarihinize ya da aranızdaki özel bir mesaja uygun hediye seçmeniz gerekir. Bu sayede sevgilinizle aranızda bulunan duygusal bağ daha güçlü hale gelir. Seçtiğiniz hediyenin ilişkideki anlamı yansıtması oldukça önemlidir. İkiniz için özel bir anlam ifade eden sözcük ya da tarihe odaklanmak, anılarınızı yeniden yad etmenizi sağlar. Hediyelerde önemini koruyan detaylardan bir tanesi de pratik olmasıdır. Günlük yaşamı ya da hobileri kolaylaştıran hediyeler, karşı tarafa verilen önemi de gösterir. Tabi bu noktada hediyenin kaliteli olması da önemlidir. Kaliteli, değerli ve uzun ömürlü bir hediye vermek Sevgililer Günü hediyesi bayan fikirlerinin olmazsa olmazları arasında yer alır. Doğru hediyeye karar vermek kadar, kutu ya da ambalaj seçimi de önemli bir detaydır. Güzel bir kutuya konan hediye, daha çekici ve özel bir hale gelir. Dolayısıyla her konuda olduğu gibi hediyede de görselliğin önemini vurgulamak mümkündür. Son olarak hediye romantik bir dokunuş eklemek gerekir. Duygusal bir not ya da mektup yazmak, hediyenin manevi değer kazanmasını sağlar.

İlgi Çekici 14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü hediyesi ne alınır diye araştırma mı yapıyorsunuz? Sevgililer Günü'nde sıradanlıktan kurtulmak oldukça önemlidir. Hediyenin ilgi çekici olması, şaşırtıcı ve merak uyandırması mükemmel bir tercih yapmayı sağlar. Sevgilinizi mutlu etmek ve onu ne kadar çok sevdiğinizi işlevsel bir hediyeyle kanıtlamak istiyorsanız şık bir çanta hediye edebilirsiniz. Grace Brands’in sunduğu birbirinden güzel çanta modelleri, işlevselliği ile harika bir hediye seçeneğidir. Farklı tarzlara uygun olan çanta modelleri, şıklığıyla da beğeni kazanır. Çanta koleksiyonunun sıradışı tarzı, günlük yaşamda ya da özel günlerde kullanıma uygun alternatifler sunar. Sevgililer günü için uygun olan çanta modelleri arasında omuzda kullanıma uygun modeller yer alır. Şıklığı konforla buluşturan omuz çantaları, günlük kullanımda büyük kolaylık ortaya koyar. Sevgiliniz işe, okula ya da alışverişe giderken konforlu bir çanta kullanmasını isterseniz omuz çantaları uygun bir seçimdir. Omuz çantalarının renkli tasarıma sahip olması, kombin yapmayı da kolay hale getirir. Söz konusu model seçeneğini neredeyse her renkten ayakkabı ya da montla birlikte kullanabilirsiniz. Birçok kişi büyük çantalar kullanmak yerine daha ergonomik tercihlerde bulunmak ister. Eğer sevgiliniz küçük boyutlu çantalar kullanmaktan hoşlanıyorsa el çantaları uygundur. Genellikle cep telefonu, kalem, kredi kartı ve para gibi küçük eşyaları taşımak için el çantalarının kullanılması önerilir. Renkli ve desenli tarzıyla beğeni kazanan el çantaları, oldukça farklı bir seçimdir. Çantalarının işlevsel olması farklı mekanlarda kullanılmasını da sağlar. Eğer sevgiliniz makyaj yapmaktan hoşlanıyorsa ona şık bir kozmetik çantası da hediye edebilirsiniz. Estetik detayların ön planda tutulduğu kozmetik çantası, çok amaçlı kullanıma uygundur. Söz konusu ürünün içine makyaj malzemelerinin yanı sıra; bakım ürünlerinin de konulması mümkündür. Siz de Grace Brands sayfasına göz atabilir, zengin ürün kategorisinden unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Bu sayede çok kolay Sevgililer günü hediye fikirlerine sahip olabilirsiniz.

back to top