Türkiye’nin heryerine 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli ücretsiz kargo fırsatı!

Black Friday

168 Ürün gösteriliyor.

Filtreler ve Sıralama

168 Ürün gösteriliyor.
Koleksiyon
Temizle
Renk
Temizle
Üst Grup
Temizle
Materyal
Temizle
Detay Grup
Temizle
Ürün Tipi
Temizle
Ölçü
Temizle
Beden
Temizle
Marka
Temizle
Fiyat
Filtrele
Görünüm
Daha Fazla Görüntüle

Black Friday

Black Friday kampanyaları Gracebrands'de! En sevilen ve beğenilen ürünleri satın almak için ideal zamanlar olan black friday fırsatlarını kaçırmayın. Evinizin havasını baştan aşağı değiştirecek harika ürünler için şimdiden listenizi hazırlayın.

Black Friday Ne Zaman?

Black Friday, başta Amerika olmak üzere birçok ülkede markaların inanılmaz indirimler yaparak stoklarındaki ürünleri eritmek için yapılır. Keyifli alışveriş çılgınlığı, eskiden daha çok alışveriş merkezi ve markaların mağazalarında oluyordu. Günümüzde bu indirimler internet siteleri üzerinden de oluyor. İnsanların beğenisini toplayan alışveriş festivali, indirimleri yakalamak için oldukça önemli bir fırsattır. Her sene birçok kişi alışveriş yapacağı zamanı Black Friday’e denk getirerek, ekonomik fiyatlarla ürün sahibi olmak için günler öncesinden planlamalar yapar. Black Friday, birçok ülkede kutlanan bir etkinliktir. Dolayısıyla dünyanın dört bir yanından alışveriş yapmak isteyen kişiler, kıyasıya bir yarış halindedir. Black Friday’in başlangıç tarihi ise değişiklik gösterir. Amerika’da Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma günü gerçekleşen etkinlikler, Kasım ayına denk gelir. Bu özel gün, 1932 yılından günümüze kadar Noel alışveriş sezonunun da başlangıcı olarak bilinir ve kabul edilir. Black Friday, birçok ülkede çılgınca alışveriş yaparak geçer. Bu nedenle mağazalar ve alışveriş merkezleri yoğun insan akınına uğrar. Hatta pek çok marka, alışveriş çılgınlığının olumsuz bir etkiye yol açmasını engellemek için günler öncesinden tedbirler alır. Black Friday etkinlikleri ülkemizde Kasım ayının son günlerine rastlar. İndirimlerden faydalanmak isteyen kişiler online ya da mağazalardan beğendiklerinin bir listesini tutar. Günler öncesinden alışveriş yapmak için planlamalar yapılır. Bu sayede alışverişin bütçe dostu bir hale gelmesi sağlanır.

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?

Black Friday’in tam olarak ne olduğu hakkında bir kafa karışıklığı yaşanır. Black Friday, tüketicilerin alışveriş yapmasını sağlamak için organize edilen bir gündür. Bugünde tüketiciler, ekonomik ürünlerle alışveriş yapma olanağı elde eder. Satıcılar ise ürünlerini satarak, kar elde etmeye çalışır. Bu özel günde insanları alışveriş yapmaya teşvik etmek için çok ciddi indirimler yapılır. Yapılan indirimler insanların ihtiyaçlarını karşılamasını sağlarken, kampanyalardan yararlanmasına da yardımcı olur. Black Friday, yılda bir defa olmak üzere gerçekleşir. Bu nedenle kampanyaları kaçırmamak ve düzenli olarak indirimleri takip etmek gerekir. Eğer satın alınacak ürünün acelesi yoksa Kasım ayının beklenmesi oldukça önemlidir. Çünkü birçok ürün kategorisi Black Friday’de indirime girer. Black Friday indirimlerinden daha çok kıyafet, çamaşır, ev ve yaşam ürünleri kategorisinden faydalanılır. Fakat indirimler bunlarla sınırlı değildir. Elektrikli ev aletleri, cep telefonu, beyaz eşya, oyuncak, televizyon, mobilya hatta birçok araba markası bile Black Friday gününde indirime girer. Mağazalar, büyük indirimlerin yanı sıra cazip teklifler de sunar. Bu sayede alışveriş süreci bütçe dostu fiyatlarla gerçekleşir.

Birçok marka, Black Friday indirimlerine günler hatta haftalar öncesinden başlar. Büyük alışveriş siteleri, indirimleri çok önceden başlatarak daha fazla müşterinin ilgisini çekmeyi başarır. Söz konusu gün, yılın en karlı zamanları arasında yer alır. Bu nedenle hem alıcılar hem de satıcılar, cazip teklifleri değerlendirir. Bazı alışveriş siteleri ve markalar, indirimlerin yanı sıra kupon fırsatlarını da Black Friday’e saklar. Bu sayede birbirinden farklı kuponlardan faydalanarak, birçok ihtiyacı kolayca gidermek mümkün hale gelir. Siz de başta Chiara Alessi ürünleri olmak üzere birçok koleksiyona göz atabilir, Black Friday indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Alışveriş listenizi önceden hazırlayarak, sepetinizdeki ürünü kaçırmadan bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Black Friday Ne Demek?

Black Friday, tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık bir hafta kadar süren bir zamanı ifade eder. Türkiye’de son yıllarda popülerleşmeye başlayan Black Friday, Türkçe’ye “kara cuma” olarak çevrilir. Fakat Cuma gününün Müslümanlar için dini öneme sahip olması nedeniyle “Şahane Cuma” olarak düzeltilmiş bu şekilde kullanılmıştır. Birçok marka, Black Friday gününü farklı isimlerle ifade eder. Şahane Cuma, Mükemmel Cuma, İnanılmaz Cuma gibi ifadeler bunlardan bazılarıdır. Black Friday, dünya çapında oldukça popüler bir gün olduğundan, alışverişte kara geçmek mümkündür. Markalar, Black Friday’i çok iyi bir şekilde kullanarak, müşterinin ihtiyaçlarına cevap verir. Black Friday’de neredeyse tüm markalar ve mağazalar indirime girer. İndirimlerin yoğun olması sayesinde, alışveriş süreci keyifli bir hale gelir. Black Friday’de Grace Brands bünyesinde de çeşitli indirimler oluşur. Bu nedenle alışverişlerinizi bu tarihe denk getirebilirsiniz. Çok sevilen Pip Studio ürünleri, Grace Brands’te indirime girmesi beklenen seçenekler arasında yer alır. Alışveriş yapmadan önce beğendiklerinizi belirleyerek, Kasım ayı indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Black Friday Ne Zaman Bitiyor?

Her yıl Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere birçok ülkede, büyük bir alışveriş süreci olan Black Friday, genel olarak Kasım ayının son Cuma gününe denk gelir. Tatil alışveriş sezonu, Black Friday ile birlikte başlar Tüketiciler, büyük indirimlerden faydalanarak birçok ürün kategorisinden fırsatları değerlendirir. Bu süreçte bazı mağazalar sınırlı sayıdaki ürünleri satışa koyar ve inanılmaz indirimler sunar. Mağazaların önünde büyük kuyruklar oluşur ve insanlar çok erken saatlerde sıraya girer. Hatta büyük firmaların önünde insanlar yatıp beklemeyi tercih eder. Geçtiğimiz yıllarda Black Friday indirimleri sadece fiziki mağazalarda gerçekleşirdi. Durum böyle olunca mağazalarda alışveriş yapmak zor bir hale gelirdi. Fakat günümüzde online alışverişin yaygınlaşmasıyla birlikte, pek çok çevrimiçi platform tercih edilir hale geldi. Tüketiciler, evinin rahatlığında teknolojik cihazlarla birlikte indirimlerden faydalanma olanağı elde etti. Ülkemizde alışveriş siteleri mail göndererek, mesaj atarak hatta arayarak tüketicilerin indirimler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlar. Tüketiciler ise indirimlerin başlayacağı tarihi büyük bir heyecanla bekler. Black Friday indirimlerinin bitiş tarihi değişiklik gösterir. Fakat genel olarak Kasım ayı sonunda indirimler tamamen biter. Bu nedenle indirimlerin başlangıç ve bitiş tarihlerini iyi bir şekilde öğrenmek gerekir. Aksi takdirde indirimlerin kaçırılması kuvvetli bir ihtimaldir.

Black Friday Nasıl Ortaya Çıktı?

Black Friday’in ortaya çıkış zamanı 20. yüzyıl başlarına rastlar. Fakat tam olarak ortaya çıkışıyla ilgili kesin bir bilgi yoktur. Birkaç farklı teori, Black Friday’in ortaya çıkışına dair bilgiler verir. Yaygın olarak 1960’lı yılların başında Philadelphia’da polis departmanları tarafından kullanılan Flo Teorisi’ne inanılır. Şehirde Amerikan Futbolu oynanır ve yoğun bir kalabalık ortaya çıkar. Alışveriş merkezlerinde yoğun insan akımının oluşması, polislerin insanlarla baş etmek zorunda kalması sonucu “Black Friday” ismiyle adlandırılan gün ortaya çıkar. Bir diğer teori ise perakendecilerin yaşadığı durum sonucu ortaya çıkar. Perakende işiyle uğraşan kişilerin finansal defterleri zayıflar ve zarar etmeye başlarlar. Bunun üzerine indirim yaparak zararlarını kırmızıyla ifade eder ve durumu düzeltmeye çalışır. Yaygın bir inanış ise Philadelphia’da perakende satışlarının patladığı bir dönemde ortaya çıkar. Şehrin güneyinde bir alışveriş merkezinde çok büyük bir kampanya başlar. Alışveriş yapmak isteyen kişileri cezbedecek kadar büyük indirimler ortaya çıkar. İnsanlar, alışveriş merkezine akın eder ve o günden sonra Black Friday etkinlikleri yayılmaya başlar. Bazı kaynaklara göre Black Friday teriminin ortaya çıkışı çok eski tarihlere dayanır. 19. Yüzyılın sonlarında Amerika Birleşik Devletleri çok büyük bir finansal kriz geçirir. Ekonomik sıkıntılar oldukça sık yaşanır ve ülke zor bir dönemle baş etmek zorunda kalır. 1869 yılında iki tüccar, altın piyasasını manipüle etmek için plan geliştirir. Manipülasyon çöker ve 24 Eylül 1869 tarihi “Black Friday” olarak anılır. Hangi teorinin tam olarak doğru olduğu bilinmemektedir. Fakat tüm teorilerin sonucu alışverişi arttırmak ve kazançları fazlalaştırmak üzerine kuruludur. Firmalar müşteri çekmeye çalışır ve birtakım stratejiler geliştirir. Bazı mağazalar alışveriş yapmak için gece saatlerini seçer. Dükkan önlerinde kampanyalar düzenleyerek, çok ciddi bir şekilde gelir elde eder. Grace Brands üzerinde de birçok ürün kategorisinde indirimler Black Friday’in gelişiyle birlikte başlar. İndirimlerden faydalanmak için başta dekoratif obje fiyatları olmak üzere birçok ürünü kontrol edebilir, bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları Nelerdir?

Black Friday kampanyalarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Black Friday kampanyaları oldukça geniş seçenekler sunar. İndirimlerin çok çeşitli olması, bu günün önemini ortaya koyar. İndirimler mağazalara, ürün kategorilerine ve çevrimiçi perakendecilere göre değişiklik gösterir.
  • Black Friday günlerinde başlayan kampanyalar oldukça çeşitlidir. Bu kampanyalardan ilki fiyatlarda ortaya çıkar. Black Friday’de fiyat indirimleri ciddi bir şekilde kendini göstermeye başlar.
  • Black Friday’da kapı önü satışları da önemli bir indirim olanağıdır. Mağazaların birçoğu çok erken ya da geç saatlerde kapı önünde satışlar düzenler. Sınırlı sayıda ürün, düşük fiyatlarla satışa sunulur. Bu şekilde bir kampanya yapmak firmaların yoğun talep görmesini sağlar. Ancak kampanyaları yakalayabilmek için çok erken saatlerde sıraya girmek ve öncesinden bilgi sahibi olmak gerekir. Dünyanın birçok noktasında başlayan indirimler, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılarken cep yakmayan fiyatlarla alışveriş yapmasını sağlar.
  • Bazı markalar, indirimlerin yanı sıra hediye kartı promosyonları yapar. Belirli bir tutarda alışveriş yapan müşteriler hediye kartı ya da kupon imkanlarından faydalanır. Genellikle online alışveriş siteleri kuponlardan yararlanma olanağı sunar.
  • Black Friday’da ücretsiz kargo ve teslimat olanağı sunan firmalar da bulunur. Çevrimiçi perakendeciler bu dönemde ücretsiz kargo olanağıyla alışveriş yapmanın cazibesini arttırır. Ayrıca firmalardan birçoğu hızlı teslimat hizmetiyle de dikkat çeker.
  • Her dönem olduğu gibi Black Friday döneminde de birlikte al fırsatları dikkat çeker. Mağazalar, birden fazla kampanyayı birleştirerek ürünlerini satışa çıkarır. Örneğin; bilgisayar alan bir kişiye, klavye ve mouse hediye edilir. Bu sayede alışveriş daha cazip bir hale gelir.
  • Alıcıların dikkatini çeken kampanyalardan bir tanesi de kupon ya da bonus para birikmesidir. Birçok marka, alışveriş kartı çıkartır ve müşterilerin hesaplarında bakiye birikmesini sağlar. Müşteri, alışveriş yaptıkça kartta bakiye birikir. Bu durum müşteriyi daha fazla alışveriş yapmaya ve ekonomik fiyatlardan yararlanmaya teşvik eder.

Son olarak mağazaların sadakat programları da bulunur. Mağazalar, sadakat programına üye olan müşteriler için Black Friday’e özel indirimler sunar. Programa katılan kişiler Black Friday indirimlerinden daha fazla yararlanarak, fırsatları yakalar. Black Friday kampanyaları, her yıl değişir. Mağaza, ürün kategorisi ve markaların fırsatları değişiklik gösterir. Alışveriş yapmadan önce indirimlerin ve kampanya koşullarının incelenmesinde fayda olduğunu söyleyebiliriz .

Black Friday'da En İyi İndirimleri Yakalamak için İpuçları

  • Black Friday'da indirimleri yakalamak ve gerçek cazip fırsatları bulmak için alışveriş yapmadan önce iyi bir şekilde araştırma yapmak gerekir. Bu nedenle almayı planladığınız ürünlerin indirimsiz fiyatlarını önceden kontrol etmeniz oldukça önemlidir. Detaylı bir şekilde araştırma yapmak, gerçek bir indirim yakalamayı sağlar. Birçok kişi alışveriş yaparken, ihtiyacı olmamasına rağmen fazladan ürün alır. Bunun önüne geçmek ve gereksiz harcamalardan kurtulmak için; iyi bir alışveriş listesi hazırlamakta fayda var. Alışveriş listesini detaylı bir şekilde hazırlamak, ekonomik ve doğru bir tercihte bulunmayı sağlar.
  • Alışveriş yaparken karşılaştırma yapmak oldukça önemlidir. Günümüzde aynı ürünü birçok farklı mağazada bulmak mümkünken, fiyatlar arasında çok ciddi farklılıklar görülür. Durum böyle olunca fiyat karşılaştırmasını iyi bir şekilde yapmak gerekir. Cazip fırsatları bulmak için çevrimiçi platformlara bakmak ve en uygununu satın almak oldukça önemlidir.
  • Black Friday indirimlerinden faydalanmanın yollarından bir tanesi de aboneliklere katılmaktır. Bunun için mağazaların ve online platformların e-posta bültenlerine kayıt olmak gerekir. Markalar, indirimler hakkında gününden önce bilgilendirmeler yapar. Bu sayede indirimleri yakalamak ve herkesten önce haberdar olmak mümkündür. Bunun yanı sıra; markaların e-posta abonelerine özel sunduğu avantajlar ve hediye çekleri de bulunur.
  • İndirimleri yakalamanın yollarından bir tanesi de sosyal medya üzerinden inceleme yapmaktır. Firmalar çeşitli sosyal medya kanalları üzerinden Black Friday indirimleri hakkında bilgi verir. Bu şekilde cazip teklifleri yakalamak mümkündür.
  • Black Friday’da indirim yapmak için çok erken saatlerde kalkmak gerekir. İndirimler sabah ya da gece saatlerinde başlar. Stoklar tükenmeden fırsatları yakalamak için erkenci davranmak gerekir. Aksi takdirde ürünleri bulmak ve indirim yakalamak zorlaşır.
  • Alışverişin bütçeye uygun olması gerekir. Alışveriş yaparken önceden bütçe planlaması yapmak ve buna uymak önemli ayrıntılar arasında yer alır. Bunu sağlayabilmek için harcamaları kontrol altında tutmak oldukça önemlidir.
  • Alışverişi ekonomik hale getirmenin yollarından bir tanesi de indirim kodlarından faydalanmaktır. Markalar, çeşitli indirim kodları sunar. Bunları takip etmek ve alışverişlerde uygulamak ekstra avantajlı olmayı sağlar.

Grace Brands üzerinde Baci Milano ürünleri başta olmak üzere pek çok koleksiyonda da çeşitli indirimler ve fırsatlar bulunur. Kampanyaları kaçırmamak için düzenli olarak kontrol etmek ve takipte kalmak gerekir. Siz de avantajlı fiyatları takip ederek bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz.

Kaçırılmayacak Black Friday Fırsatları Grace Brands'de!

Gracebrands birçok ürün kategorisinde oldukça zengin seçenekler sunar. Zengin ürün seçenekleri sadece ev değil, bahçe kategorisinde de dikkatleri üzerine çeker. Bahçe mobilyaları arasında şezlong ve sandalye seçenekleri bulunur. Ahşap şezlong modelleri rengarenk tarzıyla balkon, teras ya da bahçenin havasını değiştirir. Bu sayede açık havada keyif yapmak isteyen kişiler, renkli model seçeneklerinden kriterlerine uygun tercihte bulunur.

Gracebrands üzerinde satışa sunulan dekorasyon ürünleri bununla sınırlı değildir. Kırlent ve minderlerde de seçenekler oldukça fazladır. Sıradan mobilyaları bile renkli ve dinamik hale getiren minderler, stil sahibi görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Minderler koltuk ve sandalyelerin yanı sıra yerlerde de kullanıma uygundur. Modern tarzı tamamlayan minder modelleri, uzun ömürlü ve kaliteli bir tercihtir. Siz de bahçenizi değişik bir havaya sokmak isterseniz Grace Brands üzerinden inceleme yapabilirsiniz. Yüzlerce ürüne sahip olan site üzerinden konforlu ve şık seçimleri, bütçe dostu fiyatlarla yapmak da mümkün hale gelir.

Başta yemek takımları, sofra tasarım ürünleri olmak üzere birçok seçeneği Gracebrands üzerinden bulmak mümkündür. Seçeneklerin fazla olması evlerin modern ve şık görünmesini sağlar. Sayfamızda Black Friday fırsatları, Kasım ayının sonlarına doğru başlar. Fiyatlarda düşüş ya da çoklu alımlarda indirimler şeklinde başlayan kampanyalar, alışveriş deneyiminizi ilgi çekici hale getirir. Black Friday fırsatlarından faydalanmak için ihtiyaçlarınızı belirleyebilir, birbirinden güzel ürünler arasından tercih yapabilirsiniz. Black Friday’de ürünlerin indirim oranları değişiklik gösterir. Fakat indirimli ürünleri kaçırmamak için sıkça kontrol edebilirsiniz. Aksi takdirde kampanyalı ürünleri kaçırma olasılığınız artabilir.

back to top